Pérgoles a Barcelona

Les pèrgoles creen espais totalment protegits

El tendal estanc perfecte per protegir de la pluja

Les pèrgoles tècniques ens serveixen per crear espais totalment protegits de la pluja i del sol en terrasses, jardins o negocis de restauració. Són estructures estanques per a l’aigua ja que incorporen un sistema de gomes antipluja i un teixit de pvc que garanteix la seva protecció total enfront de l’aigua i el sol.

Opcionalment, es poden complementar amb llums Leds per aconseguir un ambient més exclusiu o sistemes de calefacció. Veure més Tendals Barcelona

Pèrgoles bioclimàtiques Barcelona preu

La pèrgola tècnica, ens permet complementar-la amb tendals verticals manuals o elèctrics, per augmentar la superfície habitable.

El preu d’una pèrgola bioclimàtica pot variar depenent de les seves mesures i materials. Posa’t en contacte amb Toldos Toperal per a qualsevol dubte o pressupost.

decoración
inclemencias
decoración Barcelona
Toldos de brazos articulados

Decoració, inclemències, intimitat i protecció solar

pergola-tecnica

Sol·licita preu per pèrgoles tècniques a Barcelona

Un tècnic analitza el teu cas i et donem el nostre pressupost sense compromís en 48 hores

  Accepto les condicions d'ús i privacitat

  1pergola-tecnica-1

  Pèrgoles bioclimàtiques barates

  Les pèrgoles bioclimàtiques, igual que els tendals portàtils tenen estructures normalment metàl·liques, d’alumini, que permeten una protecció solar eficaç i la regulació de la temperatura d’una forma natural, així com la protecció contra pluja i altres fenòmens atmosfèrics.

  Els tendals i pèrgoles bioclimàtiques que ofereix Tendals Toperal compten amb un disseny modern que s’adapta a qualsevol tipus d’estructura, tant si és una casa com un negoci.

  Són ideals per ampliar espais com porxos o terrasses. A més, permet unir l’estructura de la pèrgola tècnica amb un altre tipus de tendals.

  Pèrgoles bioclimàtiques preu m2

  El preu del m2 és molt relatiu ja que dependrà de molts factors com l’estructura o la qualitat de la tela.

  És molt difícil sense tenir alguna dada del que necessites, el poder donar-te un preu fix, de manera que et suggereixo que ens enviïs un formulari de contacte i et respondrem en temps rècord.

  Vídeo: Neteja de tendal

  Cedit per Hogarmania